فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز
فونت زیبا ساز
X
تبلیغات
رایتل
آموزش مهارت های زندگی
درس های زندگی - موفقیت - اجتماعی 
قالب وبلاگ
برخی افراد علاقمند هستند که دندان هایشان به سفیدی دندان های هنرپیشه ها باشد و ...
نماینده دندانپزشکان در نظام پزشکی با بیان اینکه «برخی افراد علاقمند هستند که دندان هایشان به سفیدی دندان های هنرپیشه ها باشد.» گفت:« اگر افراد مرتب و به صورت دقیق و صحیح دندان های خود را مسواک بزنند و از رژیم های غذایی درست استفاده کنند دیگر نیازی به سفید کردن دندان های خود پیدا نمی‌کنند.»

دکتر علی یزدانی  اظهار داشت:« تغییر رنگ دندان ها عوامل مختلفی دارد و گاهی تغییر رنگ دندان‌ها به دلیل از بین رفتن عصب دندان‌ها است وگاهی ممکن است عصب دندان کاملا زنده باشد وهیچ عیبی نداشته باشد اما دندان فرد تغییر رنگ پیدا کند.»

وی افزود:« تغییر رنگ دندان‌ها ممکن است به دلیل عوامل ژنتیکی یا عوامل اکتسابی که در طول تشکیل دندان فرد به وجود می آید بوده و یا به دلیل مواد غذایی که فرد در برنامه غذایی خود از آن استفاده می‌کند باشد.»

این دندانپزشک تصریح کرد:« مصرف غذاهای رنگی و استعمال سیگار در تغییر رنگ دندان‌ها تاثیر دارد و گاهی تغییررنگ دندان‌ها به دلیل از بین رفتن عصب دندان است که به دلایل مختلفی از جمله وارد شدن ضربه به عصب و یا پوسیدگی دندان‌ها است.»

نماینده دندانپزشکان در نظام پزشکی گفت:«سفید کردن دندان‌ها روش های مختلفی دارد و با توجه به داشتن یا نداشتن عصب از روش‌های مختلفی برای سفید کردن دندان‌ها می‌توان استفاده کرد، آنچه مسلم است اگر دندان عصب داشته باشد با استفاده از مواد اکسیدکننده اقدام به سفید کردن دندان‌ها (بلیچینگ) می‌کنیم و در مواردی که ضایعاتی در ساختار دندان ها وجود داشته باشد از راه‌های دیگر استفاده می‌کنیم.»

وی افزود:« سفید کردن دندان‌ها یا در منزل صورت می‌گیرد که به این افراد قالب‌هایی داده می شودکه در منزل استفاده کنند،  افرادی که عصب دندان آنها از بین رفته است بایستی کار سفیدکردن دندان‌هایشان در مطب انجام شود، عده ای کار سفید کردن دندان را با استفاده از لیزر یا دستگاه نور انجام می دهند که این روش تنها به آزاد شدن اکسیژن کمک می کند.»

این عضو شورای عالی نظام پزشکی خاطرنشان کرد:«برخی افراد علاقمند هستند که دندان هایشان به سفیدی دندان‌های هنرپیشه ها باشد که باید توجه داشته باشند هنرپیشه ها از رژیم های غذایی خاص برای تغییر نکردن رنگ دندان هایشان پیروی می کنند وغذاهای رنگی مثل قورمه سبزی، فسنجان نمی‌خورند واز نوشیدن چای زیاد، مصرف شاتوت، تمبرهندی و لواشک خودداری می‌کنند.»

وی تاکید کرد:«عقیده من این است اگر افراد مرتب و به صورت دقیق و صحیح دندان های خود را مسواک بزنند و از رژیم های غذایی درست استفاده کنند دیگر نیازی به سفید کردن دندان‌های خود پیدا نمی‌کنند و توجه داشته باشند که قبل از اینکه بخواهند دندان‌های خود را سفید کنند ابتدا رژیم های غذایی خود را اصلاح کرده و سپس اقدام به این کار کنند.»

دکتر علی یزدانی در مورد پودرهای سفید کننده دندان‌ها گفت:«عده ای از افراد از روش‌های عامیانه‌ای که دیگر افراد به آنها توصیه می کنند برای سفید کردن دندان‌های خود اقدام می کنند به عنوان مثال از آبلیمو استفاده می‌کنند، این افراد باید بدانند درست است که آبلیمو رنگ دندان‌ها را تغییر می دهد و با شستشوی دندان‌ها بوسیله آبلیمو لایه رویی دندان‌ها از بین می‌رود و به دندان‌ها آسیب وارد می‌شود.همچنین استفاده از پودرهای سفید کننده دندان که تبلیغات گسترده‌ای هم دارد منجر به از بین رفتن لایه رویی دندان ها شده و با زبر شدن دندان ها، دندان ها لک های بیشتری به خود می‌گیرند.»

وی در پایان توصیه کرد:«افراد بهتر است که با نظر دندانپزشک خود از خمیردندان های سفید کننده‌ای که ماده زبر ندارند استفاده کنند و از مواد غذایی رنگی استفاده نکنند.»

 

[ جمعه 30 اردیبهشت 1390 ] [ 13:37 ] [ محمد شاه بنده ]




















































خب دیگه رفتند تو لونشون
[ شنبه 24 اردیبهشت 1390 ] [ 15:00 ] [ محمد شاه بنده ]

بیایید با به خاطر آوردن لحظه‌ای که برای نخستین بار مردی را که امروز همسر شماست دیدید، کار را شروع کنیم. به یادآوردن این لحظه، مهم است. آیا به خاطر می‌آورید که هر بار که برای دیدن شما به خانه‌تان می‌آمد، چقدر مرتب و منظم و خوش‌لباس بودید؟ آیا آن حمام گرفتن‌های طولانی و سپس آرایش کردن‌ها و عطر زدن‌ها و شادابی و خوش برخوردی‌های خود را به یاد دارید؟ در آن زمان خیلی مطمئن بودید و به قدری هیجان داشتید که برای دیدن او دقیقه شماری می‌کردید.

با شور و هیجان برای دیدنش می‌رفتید و می‌دانستید که از دیدن شما و از بودن در کنار شما خوشحال خواهد بود. 
شما خود می‌دانید که تنها کسی هستید که شوهرتان از دیدن شما دچار هیجان و شادی می‌شود. 
به خاطر آورید که شما تنها دختری بودید که او برای زندگی ، بانوی خانه و شریک اصلی زندگی خویش از میان آن همه دختر انتخاب کرد. شما تنها کسی هستید که او برای هم‌زبانی و همدلی و همراهی خویش در مسیر پرفراز و نشیب زندگی آینده خویش برگزیده است، در حقیقت تنها کسی هستید که می‌توانید هر وقت که بخواهید او را به اوج آسمان‌ها بفرستید.

● پرتحرک، با حرارت و جذاب باشید. 
یکی از نیازهای اساسی شوهر شما این است که شما از نظر درونی و ظاهری هر روز برای او تازه‌تر و جذاب‌تر باشید. او عاشق تمامی وجود شماست. در حقیقت مشتاق و آرزومند آن است که هر روز از باغ پرطراوت وجود شما گلی تازه بچیند. 
ظاهر آراسته و پوشش زیبای شما همان چیزی است که شوهر شما در نخستین برخورد پس از ورود به خانه، از شما می‌خواهد. او می‌خواهد موقع مراجعت به منزل، دختر رویاهایش واقعاً یک خانم به تمام معنا باشد، با تمام ویژگی‌های یک زن زیبا و طناز، شادابی و شیطنت یک دختر جوان و سرزنده، لطافت و طراوت یک گل. این نیاز و انتظار واقعی یک مرد از همسر خود است. 
خانم‌های عزیز، به خاطر بسپارید که مردها آدمهای عجیبی هستند . یک مرد قبل از اینکه به شخصیت یک زن توجه کند، ابتدا سر و وضع ظاهری او را می‌بیند. 
هرگز از ظاهر آراسته خود به‌منظور دیگر غیراز جلب و بیان محبت استفاده نکنید. مطمئن شوید که نیت و رفتار شما با لباس پوشیدنتان متناسب است و هرگز قصد ندارید از این ابزار برای سلطه به همسر و رسیدن به اهداف پنهانی استفاده نمایید. او کاملاً احساس خواهد کرد و عکس‌العملی برخلاف خواسته شما نشان خواهد داد. 
● چگونه همسرمان را به خانه جذب کنیم. 
به جای اینکه شوهر خسته شما به هنگام ورود به خانه، در آشپزخانه یا اطاق‌ها به دنبال همسرش بگردد، بی‌درنگ برای استقبالش به جلوی درب خانه بروید. بگذارید آن لحظه‌ای که به خانه وارد می‌شود، یک لحظه شاد و زیبا باشد. با صورت آرایش کرده در حالی که رایحه عطر از وجود شما به مشام می‌رسد، خرامان خرامان به طرف در بروید. به این ترتیب نه تنها می‌توانید به ابراز محبت او پاسخ بدهید بلکه خود شما هم نیاز به این ابراز محبت دارید. اگر او با حالتی عصبی و خسته و کوفته به خانه می‌آید، با دیدن قیافه مرتب و منظم شما خستگی از تنش بیرون می‌رود.

● لباس‌های خوب و زیبای شما مخصوص میهمانی نیست! 
آیا در حالی که لباس جذاب و زیبایی بر تن دارید در جلو در به استقبال شوهرتان رفته‌اید؟ اکثر زنان سعی دارند که بهترین لباسشان را در مهمانی‌ها بپوشند و به رخ سایر خانم‌ها بکشند ولی هیچ‌وقت این کار را در مورد شوهرانشان نمی‌کنند. شوهرتان نیز نیاز دارد که شما رویاهایش را برای داشتن یک زن شیک برآورده سازید. هرگز اجازه ندهید که شوهرتان پی ببرد وقتی که به خانه برمی‌گردد همسرش با چه
«لباس و آرایشی» منتظرش است، این عمل، باعث می‌شود او احساس خاصی نسبت به لحظه ورود به منزل پیدا کند. این، درست مانند همان احساسی است که انسان در موقع باز کردن بسته‌بندی یک هدیه دارد. 
شما می‌توانید با پوشیدن لباس‌های گوناگون و جالب، نظر شوهرتان را نسبت به‌خود جلب کنید. اگر فرزند بزرگ سال دارید، طبیعتاً هنگامی که در خانه هستند از پوشیدن لباس‌های نامناسب در حضور آنها خودداری کنید. ولی بچه‌ها لباس‌های زیبای شما را دوست دارند، چون زندگیشان را از یک‌نواختی خارج و هیجان‌انگیزتر می‌کند. 
شوهر شما دوست دارد که شما خوب لباس بپوشید، او شما را دوست خواهد داشت زمانی که احساس کند که می‌خواهید وی را خوشحال کنید. هنگامی که نیاز او به مشاهده یک زن جذاب و شاداب و طناز در خانه برآورده شد، به‌قدری سپاسگزار شما خواهد بود که احساس وظیفه برای برآوردن نیازهای شما را خواهد کرد، بدون اینکه شما از او چیزی خواسته باشید. همین امشب این موضوع را آزمایش کنید

[ چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 ] [ 20:23 ] [ محمد شاه بنده ]

.همسرت را عوض نکن، خودت را عوض کن.


2. 
همیشه درون خود را بازبینی کن و در این بازنگری‌ها منصف باش.

3. 
کنترل زندگى خود را به دست بگیر و هیچگاه نسخه‌های درمانى دیگران را در زندگى پیاده نکن.

4. 
هم به خوبی‌هایش فکر کن هم به بدی‌هایش و هنگام بحث هر دو را مد نظر داشته باش.

5. 
خود روانپزشک خویشتن باش، با جملات نیرو بخش و درمان گر بعد از هر دلخوری به خود نیرویی تازه ببخش و بدان که این نیز بگذرد.

6. 
کمتر صحبت کن و بیشتر عمل. هنگام ناراحتی زیاد سخن نگو، عمل کن (عمل شما سکوت و آرامش در چهره ی شماست) چرا که به هنگام ناراحتی تعادل روحی بر هم میخورد و مسائلی گفته میشود که گاه مشکل را پیچیده تر میکند.

7. 
عیب‌های همسرت را دوست داشته باش.

8. 
مردها همه یکسانند این یک روال جهانى است.

9. 
مسائل کوچک را نادیده بگیر.

10.
 مقایسه نکن. هیچگاه همسرت را با دیگری مقایسه نکن چرا که مردها در عین یکسان بودن هرکدام دنیایی خاص دارند.

11. 
سعی کن اختلاف سلیقه‌هایتان به نزاع نیانجامد. این را بدان که تفاوت‌ها شکاف بوجود نمی آورد عدم تفاهم است که شکاف‌ها را بیشتر میکند. تفاوت در اصل بسیار سازنده است اگر از آن برای تعالى استفاده کنید.

12. 
وقت آزاد خود را تنظیم کنید. این کار را برای همه اعضاء خانواده انجام دهید و وقتى را هم به پدر بزرگها و مادربزرگها اختصاص دهید با این کار برای خود و والدینتان ارزش قائل‌ می‌شوید.

13.
 سعی نکن برای همه رفتارهای همسرت دلیل بیابی. چرا که خواستگاه و پرورش گاه هر کدام از ما برایمان رفتار‌هایی را نهادینه میکند. با تلاش و صبر آن دسته از رفتار هاى نادرست را که نهادینه شده از وجود هم محو کنید.

14.
 عشق پایدار نیازمند احترام و بازگشت بعد از هر دلخوری است.

15. 
قرار‌های دو نفره را فراموش نکنید. مانند اوائل ازدواج برای او نامه‌های عاشقانه و کوتاه بنویسید و یا با او در یک جای خاطره انگیز قرار بگذارید.

16.
 با همسرت مثل یک دوست باش و مشکلات خود را همانند یک دوست با او حل کن.

17.
 با عشق همسرت را رام خود کن.

18.
 جذابیت خود را همیشه حفظ کنید حتى اگر چندین سال از ازدواجتان مى گذرد.

19. 
بعضی مواقع با قواعد همسرت در زندگى بازی کن. این نوعی احترام به افکار و منش اوست و این را بدان که او قدر این کار را خواهد دانست

[ چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 ] [ 20:21 ] [ محمد شاه بنده ]

در این هنگام میتوانید یک سیب زمینی خام را از وسط نصف کنید و روی شیشه جلوی خودرو بکشید، با این تدبیر قطرات باران روی شیشه خودرو لغزیده و مانع از دید شما نخواهد شد

[ چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 ] [ 20:16 ] [ محمد شاه بنده ]

یک فنجان قهوه غلیظ، بوی بد پیاز را از دهان می‌زداید. جویدن اندکی چای خشک نیز در این مورد بی‌تاثیر نیست.

-
برای ایجاد درخشندگی و برق بیشتر در کفش‌های چرمی، قبل از واکس زدن، کفش را کاملا با وازلین چرب کنید و سپس واکس بزنید.

-
موم و نمک، آثار زنگ‌زدگی را از روی اشیا آهنی می‌زداید.

-
معمولا هنگام خرید، هر دو لنگه کفش را به پای خود آزمایش کنید. زیرا در بیشتر موارد، پای راست و چپ با یکدیگر تفاوت دارند.

-
برای تراشیدن قسمت‌های سوخته بیسکوئیت یا شیرینی خشک، به جای چاقو بهتر است از یک رنده استفاده کنید.

-
برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را به آن اضافه کنید.

-
برای اینکه پنیر شما بهتر بریده شود، از کارد کند استفاده کنید. راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید.

-
برای جلوگیری از شپشک زدن برنج، آن را با نمک نیمکوب مخلوط کنید یا آنکه چند عدد سیر درسته لا به لای برنج بگذارید.

-
لیمو را پیش از آبگیری مدت 15 دقیقه درون آب داغ بیندازید، آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.

-
برای آنکه بوی ماهی از دستان شما زدوده شود، دست‌های خود را با محلول سرکه و آب یا آب نمک بشویید.

-
برای پاک کردن ظروف آلومینیومی، از چند قاشق سرکه داغ استفاده کنید. ظروف شما کاملا نو و درخشان خواهد شد.

-
برای گرفتن شوری بیش از حد غذا کافیست یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر به غذای شور اضافه کنید.

-
برای آنکه دکمه لباس کودک شما دوام بیشتری یابد، آن را با نخ نایلون یا نخ ابریشمی دندان پزشکی بدوزید.

-
برای زنده و درخشان کردن فرش، کمی سرکه و خاک اره را مخلوط کرده و برسی در این مخلوط زده بر روی فرش بکشید. بگذارید خوب خشک شود بعد روی آن جارو برقی بکشید.

-
دانه‌های ذرت را باید همیشه در فریزر نگاهداری کنید. نه تنها تازه می ماند، بلکه انجماد، از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد.

-
فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویج در یخچال، سر هویج را ببرید؛ زیرا نوک هویج، رطوبت هویج را گرفته آن را خشک و پلاسیده می کند.

-
برای آنکه یخ شما سردی بیشتری پس دهد، داخل آن مقداری نمک بریزید.

-
ته ظرف سوخته مقدار زیادی جوش شیرین بریزید و آنقدر آب به آن اضافه کنید که فقط مرطوب شود. بگذارید چند ساعت بماند. معمولا با این اقدام می‌توانید قسمت سوخته را بلند کرده و دور بیندازید.

-
اگر می‌خواهید املت شما پف کرده و منظره جالبی پیدا کند، قبل از زدن تخم‌مرغ، مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.

-
برای آنکه رنگ کلم قرمز ارغوانی نشود، هنگام پختن کلم قرمز یک قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید.

-
هنگام پختن گوجه‌فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید. طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.

-
برای جلوگیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید.

-
اگر اندکی نمک به داخل ماهیتابه بریزید، از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری به عمل خواهد آمد.

-
همیشه هنگام شستن لباس‌های زیپ‌دار دقت کنید که قبل از انداختن لباس‌ها به داخل ماشین رختشویی زیپ آنها را ببندید.

-
برای آنکه گل کلم شما سفید و درخشان شود، در حین پختن مقدار کمی شیر با آن اضافه کنید.

-
برای از بین‌ بردن لکه‌های چربی جزیی بر روی لباس، مقداری نمک را در الکل یا آمونیاک حل کنید بعد به آرامی روی لکه بمالید.

-
تلفن خود را با مالیدن الکل بر روی آن مانند اولش نو سازید.

-
برای از بین بردن لکه چای، خاک مخصوص لکه‌گیری یا نمک خشک را روی لکه بمالید و سپس برس بکشید.

-
اگر تخم‌مرغ‌ها را که در آب جوش پخته‌اید به سرعت بیرون آورده پیش از پوست‌کندن در آب سرد قرار دهید، پوست آنها به آسانی جدا خواهد شد.

-
قبل از تهیه مربا داخل ظرف را با مقداری روغن خوراکی چرب کنید. با این تدبیر مربا به ته ظرف نخواهد چسبید.

-
برای برطرف ساختن لکه‌های سفیدی که معمولا بر روی ظروف نقره پیدا می‌شود، کافی است مقداری نمک روی آنها بمالید. این نوع لکه‌ها از بین خواهد رفت.

-
یک مسواک کوچک بچه، بهترین وسیله برای تمیز کردن پستانک بطری شیر بچه است.

-
برای پاک کردن آثار چربی از روی کفش چرمی، گوشه پارچه‌ای را به آستون آغشته ساخته روی لکه چربی بمالید.

-
اگر یک قاشق شربت‌خوری کره بادام‌زمینی به آبگوشت اضافه کنید، طعم سوختگی را از بین خواهد برد.

-
اگر کره نباتی سوخت آن را دور نریزید، آن را روی سبزیجات ریخته یا از آن برای تهیه نیمرو استفاده کنید.

-
یکی از بهترین راه‌های پاک کردن ظروف مفرغی آن است که با برگ کلم آنها را پاک کنید.

-
برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال، می‌توانید از جوش شیرین استفاده کنید. مقداری جوش‌شیرین را در ظرفی ریخته و بگذارید درون یخچال بماند.

-
از خاک اره نرم و لطیف برای پاک کردن فلزات حکاکی شده قیمتی مانند طلا و نقره می توان استفاده کرد.

-
برای تمیز کردن شیشه عینک از چند قطره سرکه و یا الکل استفاده کنید. چند قطره از آن را روی شیشه بچکانید و با دستمال کاغذی تمیز کنید.

-
اگر مقداری نشاسته را در کمی آب حل کنیم و با قلم مو به اشیای گچی و مرمری بزنیم، در پاکیزگی آنها معجزه می کند.

-
با استفاده از ورقه های نازک آلومینیوم می توان اشیای نقره ای را حفظ کرد زیرا نقره در معرض هوا سیاه می شود. پس نقره آلات را اگر در این ورقه ها محکم بپیچیم، همیشه تمیز و شفاف می مانند.

-
وقتی قالی یا پارچه های پشمی کرکدار، غفلتاً در بارش باران خیس شوند، اگر خود به خود خشک شوند روی آنها لکه باقی می ماند ولی برای رفع این اشکال می توانید با کاغذ خشک کن تمام آب آن را بگیرید به این ترتیب کوچکترین لکه ای باقی نخواهد ماند.

-
می توان از قند سوخته به عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرار داد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد

گر هنگام گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.

- اگر می خواهید خش های ظروف بلوری را صیقل داده و محو کنید، استفاده از خمیر دندان برای اینکار بسیار موثر است.

- اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (بخصوص به شیوه بیفتک) کمتر سفت می شود.

- اگر سوراخ های بخار اتوی شما گرفته است، نصف استکان سرکه در آن بریزید و بگذارید یک شب بماند.

- اگر روی گوشت مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید ۲ ساعت بماند، ترد می شود.

- اگر می خواهید هنگام پخت، طعم گوجه فرنگی حفظ شود، به اندازه نصف قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.

- اگر می خواهید گل کلم هنگام پخت سفید و درخشان شود، هنگام پخت کمی شیر به آن اضافه کنید.

- با گذاشتن ساقه کرفس داخل کیسه نان، می توانید مدت بیشتری آن را تازه نگه دارید.

- اگر می خواهید موز زمان بیشتری باقی بماند، باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

- اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را یک شبانه روز در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید.

- اگر می خواهید پوست گوجه فرنگی را بکنید، آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطه ور کنید. اگر قبل از این کار با نوک چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد کنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.

- تلفن خود را با محلول الکل تمیز کنید تا ضمن پاکیزگی، ضدعفونی نیز بشود و از میکروب های منتقل شده توسط افرادی که با آن گفتگو کرده اند در امان باشید. این کار را در مورد تلفن محل کار خود نیز می توانید انجام دهید.

- اگر مهمان دارید و می خواهید چای شما زود آماده شود به اندازه یک استکان آب در کتری بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی جوشید با آن چای خود را دم کنید و سپس کتری را پرکنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، چای غلیظ به دست آمده را رقیق کنید. دیگر فرصت بیشتری برای دم کشیدن نیاز نخواهید داشت.

[ چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 ] [ 20:15 ] [ محمد شاه بنده ]

آیا می دانید که هر نوع سبزی و سیفی جات روش خاص خود را برای منجمد کردن دارد؟ تقریبا تمام سبزیجات خام را می توان در فریزر نگهداری کرد و ارزش غذایی آنها نیز از بین نخواهد رفت. برای این کار مقدماتی لازم است. در زیر فهرستی از سبزیجات که به خوبی می توان آنها را منجمد کرد ملاحظه می کنید و روش منجمد ساختن آنها نیز ذکر شده است.

بروکلی و انواع کلم ها:
کلم بروکلی را به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس آنها را به مدت سه دقیقه در آب در حال جوش بریزید. کلم ها را آبکش کرده و یک دقیقه زیر آب سرد بگیرید. بعد آنها را کاملا خشک کنید و در کیسه فریزر قرار دهید. فراموش نکنید نام ماده غذایی و تاریخ شروع زمان انجماد را روی آنها بنویسید. کلم های شما سه ماه بدون هیچ صدمه ای باقی خواهند ماند.

لوبیا سبز:
لوبیا سبز ها را با آب سرد بشویید و سر و ته آن را کوتاه کنید یا اگر مایل بودید آنها را به طول دو سانتی متر قطعه قطعه کنید سپس آنها را به مدت دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و یک دقیقه زیر آب سرد نگه دارید. آنها را آبکش و با حوله تمیزی خشک کنید. سپس لوبیا سبزها را در کیسه فریزر قرار داده و زمان آغاز انجماد را روی بسته بندی ها قید کنید. زمان نگه داری این سبزیجات سه ماه است. سبزیجات دیگری که شبیه لوبیا سبز هستند نظیر نخود فرنگی و باقلا سبز را نیز می توانید به همین ترتیب برای انجماد آماده کنید

نخود فرنگی:
ابتدا نخودها را از پوست جدا کرده و به مدت ۲ دقیقه در آب جوش، حرارت دهید. بلافاصله با آب سرد خنک کنید و آبکش نمایید. نخودها را برای انجماد در ظرف قرار دهید.

ذرت:
ابتدا پوست و کاکل ذرت را جدا نمایید. آنگاه ذرت را شسته و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش غوطه ور کنید و بلافاصله با آب سرد خنک نموده و آب کش نمایید. دانه های ذرت را از ساقه جدا کرده (آن را دانه دانه کنید) و داخل ظرف بریزید و سطح آن را با آب بپوشانید، ۲ سانت فضای خالی نیز در نظر بگیرید و آن را فریز کنید. چنانچه مایل باشید ذرت را به صورت سالم منجمد کنید؛ آن را با یک پوشش پلاستیکی پوشانده و پس از قرار دادن در ظرف بسته بندی آن را منجمد کنید.

هویج :
سطح بیرونی هویج ها را با چاقوی تیز بتراشید و با آب سرد بشویید. بعد آنها را داخل آب در حال جوش قرار دهید. این عمل باید برای هویج های حلقه حلقه شده دو دقیقه و برای هویج های درسته پنج دقیقه طول بکشد. آنها را آبکش و به مدت یک دقیقه زیر جریان آب سرد بگیرید و هویج ها را خشک کنید. سپس آنها را در ظروف مخصوص یا کیسه فریزر قرار دهید و نام ماده غذایی و تاریخ شروع انجماد را روی آن بچسبانید. در این حالت هویج ها به مدت سه ماه بدون این که خواص خود را از دست بدهند سالم خواهند ماند.

چغندر:
برای منجمد ساختن چغندر ابتدا آن را بپزید. چغندر را درسته بپزید و سر و ته آن را نگیرید زیرا برش دادن چغندر، سبب می شود رنگ قرمز آن به هنگام پخت، خارج و مزه آن تغییر کند. چغندر را می توان به روش های زیر پخت:
در آب جوش و بر روی گاز، در فر و در مایکروفر، برای پختن در آب، آن را می توانید در آب جوش بگذارید، طوری که آب روی آن را بپوشاند سپس حدود پنجاه دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید. اگر چغندر بزرگ بود این زمان را بیشتر کنید.
به منظور پختن در فر، فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. چغندرها را دانه دانه در کاغذ فویل بپیچید و بنا به نسبت درشتی و ریزی آن از یک تا سه ساعت در فر بگذارید و در طول این مدت یک بار آن را پشت و رو کنید.
به هنگام استفاده از مایکروفر چغندر را در کاسه ای قرار دهید و دو قاشق آب در آن بریزید. مایکروفر را به مدت هشت تا ده دقیقه با قدرت حداکثر روشن کنید. در این مدت یک بار چغندر را پشت و رو کنید. وقتی چغندرها کاملا پخته شد آنها را برش دهید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را دانه دانه در کیسه فریزر و یا سلفون بپیچید. نام ماده غذایی و تاریخ شروع انجماد آن را روی بسته ها بنویسید و در فریزر قرار دهید. این چغندرها تا سه ماه خواص خود را کاملا حفظ خواهند کرد

[ چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 ] [ 20:12 ] [ محمد شاه بنده ]

نان، کشک، میوه، رب و بالاخره همه چیز کپک می‌زند. اصلا چند روز که از یخچال غافل می‌شوی همه چیز داخل آن کپک می‌زند. وقتی کپک‌ها می‌آیند و بوی زننده‌شان فضای یخچال را می‌گیرد یک راه بیشتر نمی‌ماند و آن هم بازکردن در سطل زباله و انداختن مواد غذایی درون آن است. این شاید راحت‌ترین کار باشد، اما بی‌شک بهترین کار نیست، چون معنایش اسراف و نابودی موادی است که برای به دست آمدن آن وقت و پول صرف شده است. برای همین عاقلانه‌ترین کار، یاد گرفتن راه‌هایی است که کپک به مواد غذایی راه پیدا نکند یا حداقل اگر سر و کله‌اش درون یخچال پیدا شد، نتواند همه مواد را نابود کند.

بد نیست بدانید کپک‌ها آن دسته از قارچ‌هایی هستند که اگرچه بیماری خطرناکی ایجاد نمی‌کنند، اما گاهی در مواقع ضعف سیستم ایمنی بدن می‌توانند بسیار خطرناک باشند و عاملی که باعث گسترش و افزایش آنها می‌شود، مقدار بیش از حد رطوبت است به طوری که پخت غذاها نیز نمی‌تواند سموم آنها را از بین ببرد. کپک‌ها در صورت مناسب بودن شرایط رشد، یعنی‌ رطوبت و گرما بسرعت رشد می‌کنند و می‌توانند سبب تخریب و غیرقابل مصرف شدن میوه‌ها و غذاها شوند. کپک‌ها اگر چه بیشتر اوقات شمایلی شبیه هم دارند، اما هر نوع ماده غذایی، کپک مخصوص خودش را دارد مثلا کپکی که روی میوه‌ها رشد می‌کند با کپک نان، مربا و خشکبار فرق دارد.

کپک نان یکی از خطرناک‌ترین انواع کپک است، چون بسرعت در بافت نان نفوذ می‌کند و اگر لایه‌های نان روی هم چیده شده باشد، بخش‌های بالایی و پایینی خود را نیز آلوده می‌کند. وقتی نان کپک زد، راهی جز دور انداختن آن وجود ندارد، اما برای این که این اتفاق نیفتد پیش از سرد شدن کامل نان‌ها، نباید آنها را روی هم چید، چون حرارت نان موجب کپک‌زدگی زودرس می‌شود. این در حالی است که انباشته شدن نان داغ پیش از سرد شدن، موجب تغییر حالت ظاهری، بیات شدن زودرس و بروز بیماری‌های گوارشی می‌شود. پس برای این که کپک، نان‌های شما را از بین نبرد آنها را پس از خنک شدن درون کیسه‌های پلاستیکی بگذارید و درون فریزر قرار دهید. البته پیچیدن نان در پارچه‌های سفید و تمیز بهتر از کیسه‌های پلاستیکی است، چون رطوبت نان را جذب می‌کند و مانع کپک زدگی آن می‌شود.

کپک زدن میوه‌ها درون یخچال هم واقعا دردسرساز است، چون جمع کردن لاشه‌های آبکی و شل شده آنها از جامیوه‌ای همراه بوی نامطبوعی که دارند، آزاردهنده است. میوه‌ها را حتی وقتی می‌شوییم و خشک می‌کنیم و درون یخچال قرار می‌دهیم باز هم کپک می‌زنند. این به خاطر آبی است که درون میوه‌ها وجود دارد و البته رطوبت درون یخچال هم به این مساله دامن می‌زند. پس بهترین کار، خرید میوه به اندازه نیاز و قرار دادن آنها درون پارچه‌های نخی برای جلوگیری از کپک زدگی است. البته اگر یک قطعه اسفنج در جامیوه‌ای قرار دهید، رطوبت و آب آن را جذب کرده و مانع کپک‌زدگی می‌شود.

اما اگر پنیر کپک زد کمی آن را با احتیاط بیشتر مصرف کنید، چون پنیر کپک زده میکروب‌های دیگری نیز دارد که ممکن است سبب بیماری‌های گوارشی شوند. پس اگر پنیرتان کپک زد کمی بیشتر از قسمت کپک زده آن را جدا و مصرف کنید. برای اینکه از کپک زدن پنیر جلوگیری کنید، در ابتدای خرید پنیر را در یک ظرف در دار بریزید و چند حبه قند را نیز در ظرف بیندازید و در آن را خوب ببندید و آن را در گوشه اى بگذارید. پس از مدتى که ظرف را باز کردید خواهید دید که پنیرها کپک ندارند زیرا همه کپک ها جذب قند شده اند. یادتان باشد که قندها را حتماً دور بریزید!

مربا هم یکی از مواد خوراکی درون یخچال است که اغلب کپک می‌زند. کپک زدن مربا البته به مراحل پخت آن برمی‌گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می‌زند. البته استفاده از ظروف مناسب دردار که مانع رسیدن هوا به آن شود در نگهداری مربا موثر است و مانع تشکیل کپک روی آن می‌شود، اما اگر مربا کپک زده باشد، می‌توان یک لایه از روی آن برداشت و بقیه آن را دوباره پخت. بهتر است هنگام تهیه مربا از قاشق چوبی استفاده کنید. روش دیگری که مانع از کپک زدگی می‌شود، استفاده از کاغذ روغنی است که می‌توان آن را روی سطح مربا قرار داد. با این کار هوا به سطح مربا نمی‌رسد و در نتیجه کپک نمی‌زند.

قرار گرفتن لایه‌ای از کپک روی رب گوجه‌فرنگی هم اتفاقی همیشگی است. برای پیشگیری از کپک رب‌ نیز می‌توان یک لایه روغن روی سطح آنها مالید تا اکسیژن به سطح آن نرسد و در نتیجه رشد کپک‌ها متوقف شود. وقتی روغن مالی در سطح رب انجام شود حتی نیازی به نگه داشتن آن درون یخچال نیست.

برای پیشگیری از کپک زدن آبغوره و سرکه هم باید توجه کنید که ظرف محتوی آنها حتما تا ته پر شود و جایی برای هوا در آن نماند. یک راه دیگر هم وجود دارد و این که شیشه‌های محتوی آبغوره یا سرکه را درون ظرف بزرگی پر از آب قرار دهید و روی شعله بگذارید تا آب جوش بیاید. به مدت 6 دقیقه این شیشه‌ها را بجوشانید تا تمام سلول‌های رویشی کپک درون آبغوره و سرکه از بین برود

[ چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 ] [ 20:11 ] [ محمد شاه بنده ]

بابا بیا که بر رخ من فتح باب شد
پهلو شکست و سینه بخونم خضاب شد

با یک لگد ز شاخه گل و غنچه چیده شد
پرپر زکینه غنچه شد و گل گلاب شد

پرسی اگر ز حال علی گویمت پدر
بر گردنش بجرم ولایت طناب شد

از بس مغیره بر تن من تازیانه زد
جاری زدیده خون دل بوتراب شد

تا مراجرا کوچه بخورشید ماه گفت
آهی کشید و سایه نشین آفتاب شد

کردم برای خود طلب مرگ از خدا
شکر خدا کنم که دعا مستجاب شد

شهادت کوثر نبی اکرم حضرت فاطمه(س) بر تمام دوستداران عصمت و طهارت تسلیت باد.التماس دعا

[ شنبه 17 اردیبهشت 1390 ] [ 20:00 ] [ محمد شاه بنده ]

[ شنبه 17 اردیبهشت 1390 ] [ 19:56 ] [ محمد شاه بنده ]

<<    1      2      3      4      5      ...      8    >>

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ
آمار سایت
تعداد بازدید ها: 78253
بک لینک طراحی سایت