آموزش مهارت های زندگی

درس های زندگی - موفقیت - اجتماعی

آموزش مهارت های زندگی

درس های زندگی - موفقیت - اجتماعی

جالبه بدونید

یک فنجان قهوه غلیظ، بوی بد پیاز را از دهان می‌زداید. جویدن اندکی چای خشک نیز در این مورد بی‌تاثیر نیست.

-
برای ایجاد درخشندگی و برق بیشتر در کفش‌های چرمی، قبل از واکس زدن، کفش را کاملا با وازلین چرب کنید و سپس واکس بزنید.

-
موم و نمک، آثار زنگ‌زدگی را از روی اشیا آهنی می‌زداید.

-
معمولا هنگام خرید، هر دو لنگه کفش را به پای خود آزمایش کنید. زیرا در بیشتر موارد، پای راست و چپ با یکدیگر تفاوت دارند.

-
برای تراشیدن قسمت‌های سوخته بیسکوئیت یا شیرینی خشک، به جای چاقو بهتر است از یک رنده استفاده کنید.

-
برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را به آن اضافه کنید.

-
برای اینکه پنیر شما بهتر بریده شود، از کارد کند استفاده کنید. راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید.

-
برای جلوگیری از شپشک زدن برنج، آن را با نمک نیمکوب مخلوط کنید یا آنکه چند عدد سیر درسته لا به لای برنج بگذارید.

-
لیمو را پیش از آبگیری مدت 15 دقیقه درون آب داغ بیندازید، آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.

-
برای آنکه بوی ماهی از دستان شما زدوده شود، دست‌های خود را با محلول سرکه و آب یا آب نمک بشویید.

-
برای پاک کردن ظروف آلومینیومی، از چند قاشق سرکه داغ استفاده کنید. ظروف شما کاملا نو و درخشان خواهد شد.

-
برای گرفتن شوری بیش از حد غذا کافیست یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر به غذای شور اضافه کنید.

-
برای آنکه دکمه لباس کودک شما دوام بیشتری یابد، آن را با نخ نایلون یا نخ ابریشمی دندان پزشکی بدوزید.

-
برای زنده و درخشان کردن فرش، کمی سرکه و خاک اره را مخلوط کرده و برسی در این مخلوط زده بر روی فرش بکشید. بگذارید خوب خشک شود بعد روی آن جارو برقی بکشید.

-
دانه‌های ذرت را باید همیشه در فریزر نگاهداری کنید. نه تنها تازه می ماند، بلکه انجماد، از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد.

-
فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویج در یخچال، سر هویج را ببرید؛ زیرا نوک هویج، رطوبت هویج را گرفته آن را خشک و پلاسیده می کند.

-
برای آنکه یخ شما سردی بیشتری پس دهد، داخل آن مقداری نمک بریزید.

-
ته ظرف سوخته مقدار زیادی جوش شیرین بریزید و آنقدر آب به آن اضافه کنید که فقط مرطوب شود. بگذارید چند ساعت بماند. معمولا با این اقدام می‌توانید قسمت سوخته را بلند کرده و دور بیندازید.

-
اگر می‌خواهید املت شما پف کرده و منظره جالبی پیدا کند، قبل از زدن تخم‌مرغ، مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.

-
برای آنکه رنگ کلم قرمز ارغوانی نشود، هنگام پختن کلم قرمز یک قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید.

-
هنگام پختن گوجه‌فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید. طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.

-
برای جلوگیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید.

-
اگر اندکی نمک به داخل ماهیتابه بریزید، از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری به عمل خواهد آمد.

-
همیشه هنگام شستن لباس‌های زیپ‌دار دقت کنید که قبل از انداختن لباس‌ها به داخل ماشین رختشویی زیپ آنها را ببندید.

-
برای آنکه گل کلم شما سفید و درخشان شود، در حین پختن مقدار کمی شیر با آن اضافه کنید.

-
برای از بین‌ بردن لکه‌های چربی جزیی بر روی لباس، مقداری نمک را در الکل یا آمونیاک حل کنید بعد به آرامی روی لکه بمالید.

-
تلفن خود را با مالیدن الکل بر روی آن مانند اولش نو سازید.

-
برای از بین بردن لکه چای، خاک مخصوص لکه‌گیری یا نمک خشک را روی لکه بمالید و سپس برس بکشید.

-
اگر تخم‌مرغ‌ها را که در آب جوش پخته‌اید به سرعت بیرون آورده پیش از پوست‌کندن در آب سرد قرار دهید، پوست آنها به آسانی جدا خواهد شد.

-
قبل از تهیه مربا داخل ظرف را با مقداری روغن خوراکی چرب کنید. با این تدبیر مربا به ته ظرف نخواهد چسبید.

-
برای برطرف ساختن لکه‌های سفیدی که معمولا بر روی ظروف نقره پیدا می‌شود، کافی است مقداری نمک روی آنها بمالید. این نوع لکه‌ها از بین خواهد رفت.

-
یک مسواک کوچک بچه، بهترین وسیله برای تمیز کردن پستانک بطری شیر بچه است.

-
برای پاک کردن آثار چربی از روی کفش چرمی، گوشه پارچه‌ای را به آستون آغشته ساخته روی لکه چربی بمالید.

-
اگر یک قاشق شربت‌خوری کره بادام‌زمینی به آبگوشت اضافه کنید، طعم سوختگی را از بین خواهد برد.

-
اگر کره نباتی سوخت آن را دور نریزید، آن را روی سبزیجات ریخته یا از آن برای تهیه نیمرو استفاده کنید.

-
یکی از بهترین راه‌های پاک کردن ظروف مفرغی آن است که با برگ کلم آنها را پاک کنید.

-
برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال، می‌توانید از جوش شیرین استفاده کنید. مقداری جوش‌شیرین را در ظرفی ریخته و بگذارید درون یخچال بماند.

-
از خاک اره نرم و لطیف برای پاک کردن فلزات حکاکی شده قیمتی مانند طلا و نقره می توان استفاده کرد.

-
برای تمیز کردن شیشه عینک از چند قطره سرکه و یا الکل استفاده کنید. چند قطره از آن را روی شیشه بچکانید و با دستمال کاغذی تمیز کنید.

-
اگر مقداری نشاسته را در کمی آب حل کنیم و با قلم مو به اشیای گچی و مرمری بزنیم، در پاکیزگی آنها معجزه می کند.

-
با استفاده از ورقه های نازک آلومینیوم می توان اشیای نقره ای را حفظ کرد زیرا نقره در معرض هوا سیاه می شود. پس نقره آلات را اگر در این ورقه ها محکم بپیچیم، همیشه تمیز و شفاف می مانند.

-
وقتی قالی یا پارچه های پشمی کرکدار، غفلتاً در بارش باران خیس شوند، اگر خود به خود خشک شوند روی آنها لکه باقی می ماند ولی برای رفع این اشکال می توانید با کاغذ خشک کن تمام آب آن را بگیرید به این ترتیب کوچکترین لکه ای باقی نخواهد ماند.

-
می توان از قند سوخته به عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرار داد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد

گر هنگام گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.

- اگر می خواهید خش های ظروف بلوری را صیقل داده و محو کنید، استفاده از خمیر دندان برای اینکار بسیار موثر است.

- اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (بخصوص به شیوه بیفتک) کمتر سفت می شود.

- اگر سوراخ های بخار اتوی شما گرفته است، نصف استکان سرکه در آن بریزید و بگذارید یک شب بماند.

- اگر روی گوشت مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید ۲ ساعت بماند، ترد می شود.

- اگر می خواهید هنگام پخت، طعم گوجه فرنگی حفظ شود، به اندازه نصف قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.

- اگر می خواهید گل کلم هنگام پخت سفید و درخشان شود، هنگام پخت کمی شیر به آن اضافه کنید.

- با گذاشتن ساقه کرفس داخل کیسه نان، می توانید مدت بیشتری آن را تازه نگه دارید.

- اگر می خواهید موز زمان بیشتری باقی بماند، باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

- اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را یک شبانه روز در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید.

- اگر می خواهید پوست گوجه فرنگی را بکنید، آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطه ور کنید. اگر قبل از این کار با نوک چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد کنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.

- تلفن خود را با محلول الکل تمیز کنید تا ضمن پاکیزگی، ضدعفونی نیز بشود و از میکروب های منتقل شده توسط افرادی که با آن گفتگو کرده اند در امان باشید. این کار را در مورد تلفن محل کار خود نیز می توانید انجام دهید.

- اگر مهمان دارید و می خواهید چای شما زود آماده شود به اندازه یک استکان آب در کتری بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی جوشید با آن چای خود را دم کنید و سپس کتری را پرکنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، چای غلیظ به دست آمده را رقیق کنید. دیگر فرصت بیشتری برای دم کشیدن نیاز نخواهید داشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد